Bocomgroep
Vacature details
Allround loodgieter
Voor onze relatie in Sittard zijn wij per direct op zoek naar een allround loodgieter. Het bedrijf groeit en ze zijn derhalve op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat dus om een structurele baan en niet om een piekmoment op te vangen. Je begint op uitzendbasis en bij gebleken geschiktheid kun je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever.
Bouw
Fulltime
Midden- en Zuid Limburg

In deze functie zal de loodgieter verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van de installatie, onderhoud, inspectie, en de bediening en de herstelling van de loodgieterssystemen in commerciële en residentiële gebouwen.

· Bestudeert werktekeningen, voorschriften, productinformatie en specificaties en bepaalt op basis hiervan de werkzaamheden en procedures.

· Bepaalt en markeert de posities van leidinginstallaties, de leidingen, verbindingsstukken en bijbehorende onderdelen, bijvoorbeeld met behulp van gereedschap zoals lineaal en waterpas.

· Meet, snijdt, verbindt en buigt pijpleidingen op maat en in de juiste hoek met behulp van verschillende technieken en hand- en elektrische gereedschappen, zoals draadsnijmachines.

· Monteert leidingen, fittingen en verbindingsstukken met behulp van materialen zoals koppelingen, klemmen, schroeven, bouten, cement, oplosmiddel en/of technieken zoals solderen en lassen.

· Installeert leidinginstallaties, onderdelen, systemen, afsluiters en sanitair (bijv. toiletten, verwarmingssystemen, koelsystemen, geizers en watertanks) met behulp van bijv. handgereedschap en   elektrisch gereedschap.

· Controleert op lekkages, onderhoudt en repareert leidinginstallaties

· Registreert de werkzaamheden, maakt gedetailleerde werkrapporten.

we zijn op zoek naar een nette, representatieve kandidaat, in het bezit van een geldig VCA certificaat en een geldig rijbewijs B.

ruime werkervaring als allround loodgieter

nederlandstalig

Verloning conform CAO M&T

 

 

Heeft deze functie jouw interesse gewekt? Stuur dan snel je cv met motivatie naar Annita Meesen, e-mail a.meesen@bocomgroep.nl onder vermelding van deze functie.

Deel deze pagina