Bocomgroep
Vacature details
Calculator / Projectleider afbouwsystemen
Binnen deze functie van calculator / projectleider ben je bezig met de totale afbouw in de particuliere en zakelijke markt. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning, werkinstructies en de inkoop van materialen. Je maakt calculaties en je bent bezig met de ondersteuning en voorbereiding van alle werkzaamheden.
Bouw
Fulltime
Beek

Wat ga je doen?

Als de projectleider/calculator zorg je ervoor dat de voorbereidingen en de start van het project in goede banen wordt geleid. Je bewaakt de voortgang en ziet er op toe dat iedereen alle benodigde informatie heeft om tot een goed eindresultaat te komen. Je houdt de klant goed op de hoogte en ondersteunt de uitvoerder bij de uitvoering van het project. Je hebt dus intensief contact met klanten, collega’s en leveranciers. Je bewaakt de financiële status van het project en zorgt voor tijdige facturering. Dit alles binnen de afgesproken planning en met hoogstaande kwaliteit.

 

 

 

- een afgeronde MBO+/HBO opleiding

- kennis van de bouwregelgeving

- een minimale werkervaring van 4 jaar als calculator in de bouw

- coachende en leidinggevende kwaliteiten

- commercileel & sociaal vaardig

- je bent in het bezit van een rijbewijs  

- je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat

 

Interesse in deze vacature? Neem contact op met Bocom en vraag naar Jacqueline of stuur een mail naar J.vanlijf@bocomgroep.nl

 

Deel deze pagina