Bocomgroep
Vacature details
Meewerkend voorman
Als meewerkend voorman kom je te werken in een zeer dynamische werkomgeving binnen de machinefabriek, bestaande uit circa 10 medewerkers. Je werkplek bevindt zich binnen de machinefabriek, dicht bij de mensen. Je bent dagelijks bezig met de werkplaatsplanning en de aansturing en motivatie van de medewerkers. Je coacht en haalt het beste uit je team! Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor technische vragen voor de werkplaats en zorg je voor de juiste invoering van de tijdsverantwoording van je team. Het is voor jou ook geen enkel probleem om mee te werken in de werkplaats op het gebied van verspaning, machinebouw en/of constructiewerk. Je functioneert eigenlijk als een spin in het web, Je hebt oor en oog voor details.
Industrie en techniek
Fulltime
Omgeving Beek

Naast eerder genoemde verantwoordelijkheden behoren ook tot het takenpakket:

* Inkoop van materiaal/ materieel

* Beheer / onderhoud van het machinepark

* Controleren van de benodigde materialen en gereedschappen

* je draagt zorg voor de naleving van de Kwaliteit, Arbo en Milieuvoorschriften

Het is een pré als je ook affiniteit of ervaring hebt met calculeren/offreren, werkvoorbereiding en kleine engineeringswerkzaamheden (Solidworks/Cad-Cam).

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau en bent werkzaam op MBO+ niveau, richting Verspaning. Je beschikt over minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring. Je belangrijkste competenties zijn je stressbestendigheid, probleemanalyse, creativiteit in het bedenken van oplossingen en je staat je mannetje. Daarnaast beschik je over goede sociale, communicatieve en coördinerende vaardigheden. Je weet hoe je medewerkers moet motiveren en inspireren.

Tot slot ben je in het bezit van zowel een BHV alsook een VCA-certificaat of je bent bereid dit te behalen en werkt ook conform deze regels.

 

Werken in een afwisselende functie binnen een dynamische, innovatieve, technische omgeving.

Werken aan complexe maatwerk projecten die je uitdagen om je eigen grenzen te verleggen en je zowel inhoudelijk als ook persoonlijk te ontwikkelen bij een informele organisatie.  

Een passend salaris, een goed arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Een ontzettend leuke baan bij een TOP bedrijf.

 

bij gebleken geschiktheid een contract bij de opdrachtgever!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Annita Meesen 06-15627943

Of stuur je cv naar a.meesen@bocomgroep.nl

Deel deze pagina