Bocomgroep
Vacature details
Logistiek medewerker bovenloopkraan
Zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt? letterlijk en figuurlijk? Want als logistiek medewerker bovenloopkraan ben jij dagelijks in de weer met het veilig verplaatsen van betonnen prefabonderdelen voor onze relatie in Ittervoort. De werkzaamheden zijn in dagdienst.
Bouw
Fulltime
Midden Limburg

Ben je toe aan een nieuwe baan of aan een volgende stap in je carrière? Wil je bovendien graag werken bij een mooi, innovatief en sociaal betrokken familiebedrijf? Dan zou dit wel eens je nieuwe job kunnen worden. Als je denkt dat je de kandidaat voor de job bent, wil ik je vragen te solliciteren! Met jouw skills en inzicht als Bovenloopkraan Machinist zorg je voor een perfect logistiek proces. Dat is waar deze producent van prefab betonelementen jou als machinist voor nodig heeft. En met jouw ervaring op de bovenloopkraan en het vervoeren van zware lasten kan je niet gemist worden.

Het betreft een job voor lange tijd met een vast dienstverband als optie. Je collega's zijn werkzaam op diverse afdelingen maar jullie werken toch dagelijks samen. Samen zorgen jullie voor de goede  doorstroom op een verantwoorde en veilige manier. 

MBO werk- en denkniveau

De instelling van een professional

Ervaring met het vervoeren van grote en zware lasten (in breedte en in gewicht)

Een geldig VCA certificaat

Logistiek & ruimtelijk inzicht

Communicatief vaardig

Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn kernbegrippen

Je bent proactief

verloning conform CAO Betonproductenindustrie

contractmogelijkheden bij gebleken geschikthei

Deel deze pagina